top of page

Onanera Mera Under Mensen!

PMS? Därför onani kan vara den universallösning du behöver!Det kan hjälpa till att lindra smärta: Onani kan hjälpa till att lindra allt från kramper och ryggsmärta till huvudvärk och ledvärk. Detta beror på att kroppen under orgasm frigör en uppsjö av dopamin och serotonin. Dessa hormoner fungerar som naturliga smärtstillande medel.


Det kan hjälpa till att förbättra ditt humör: Låt oss möta det, vem är inte en trevligare/bättre/lyckligare person efter en sexsession? Det finns en kemisk förklaring. De tidigare nämnda endorfinerna som frigörs under orgasm har alla kopplats till förbättrat humör.


Det kan leda till bättre sömn: Lägg melatonin till listan över mediciner som onani kanske kan ersätta. Förutom frisättningen av oxytocin, som tros skapa en sövande effekt när dess initiala rus avtar, frigör en orgasm också ett ämne som kallas prolaktin. Detta hormon är kopplat till känslor av sömnighet. Dessutom är sex en kardiovaskulär – och till och med styrka, beroende på positionen – aktivitet. Så om du verkligen ger järnet, är det normalt att känna sig utmattad efteråt.


Det kan resultera i en starkare, längre orgasm: Under menstruationen ökar blodflödet och cirkulationen, vilket kan öka upphetsning, känslighet och njutning. Och blod fungerar som ett utmärkt glidmedel. Det perfekta receptet för att få din bästa Orgasm under månaden!


Det påstås hjälpa till att förkorta din cykel: Hypotesen är att när du har sex (ensam eller med partner), kontraheras din livmoder. När din livmoder kontraherar, skjuter den ut livmoderslemhinnan snabbare än när den skulle komma ut på egen hand. Visst, det är inte bevisat. Men vad är det värsta som kan hända om du ger det ett försök :)?Om du vill bjuda in en partner i njutningen.

Partnersex under menstruationen erbjuder alla samma hälsofördelar som singelsex under menstruationen. Sex när en eller båda parter menstruerar kan vara en otroligt intim och förenande upplevelse.


Prova gemensam onani: Om du planerar att röra dig själv, varför inte be din partner att titta på? Bättre ändå, låt dem röra sig själva samtidigt. Att se din partner ta sin njutning i sina egna händer kan upplevas MYCKET sexigt!


Planera för penetration: Det finns ingen anledning att du inte kan ha penetrerande sex under din mens, om det är så du har sex. Så om P-i-V (eller dildo-i-V), vaginal fingersex eller fisting är en del av sovrumsövningarna, bara kör på. Om din partner tar ut sin penis, dildo eller hand och det finns klumpar eller klotsar av blod, är det normalt. Det är förmodligen bara äldre, koaglulerat blod eller något av livmoderslemhinnan – du kan torka bort det och fortsätta.


Överväg oralsex: Oralsex under menstruationen kan vara supersexigt. Det finns något mycket primitivt och rått över det. Om du och din partner inte är bekväma i det under denna period, eller om din partner inte vill ha en tunga täckt av blod, så kan man använd en slicklapp med tampong eller menskopp.

Utforska analsex: Ditt främre hål må blöda, men 2:an kan definitivt användas. Behåll din tampong i slidan och njut av lite anal lek. Det lätta trycket från en tampong kan faktiskt förstärka de sköna känslorna av analsex.


Slutsats


Fördelarna med sex under menstruationen ska inte överdrivas. Om du inte är känslig för blod, finns det verkligen ingen anledning att inte ge sig på det. Så ta några försiktighetsåtgärder (eller inte!) och säg adjö till de där irriterande PMS- eller menstruationssymtomen.72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page