top of page
IMG_0082.JPG

Workshop "Del" nr 3 "Bli starkare i den du är" 

I denna fristående kurs på samma tema kommer vi få lära oss en hel del inom detta området:
 
Kommunikation och Relationer.
 
I denna workshop fokuserar vi på att förbättra kommunikationsfärdigheterna för att skapa sundare och mer givande relationer. Vi kommer att utforska olika övningar som hjälper dig att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och skapa en starkare anknytning med andra människor.
 
  1. Aktivt lyssnande:
 
  1. Icke-dömande kommunikation:
 
  1. Konflikthantering:
 
 
Kursen innehåller mycket information som kommer ta dig framåt inom områdena. Vi går genom en massa olika tekniker där du får verktyg för använda dig av i ditt liv. Vi diskuterar mycket utan dömande och nitiska regler. Ett öppet sinne inför vad som fungerar i de konstellationer vi befinner oss i sett till livet med dem människor vi lever med. Inget är skrivit i sten och mitt förmedlande i kursen är absolut ingen skriven lag som du ska följa slaviskt. Vi har alla olika bakgrund men tillsammans kan vi lära oss av varandra för skapandet av en friare tillvaro och ett liv som känns meningsfullt och tar oss framåt.
 
 
 
Jag kommer  självklart finns här hela tiden för Dig när du känner att du stöter på patrull i form av tex uppkommande undanryckta oförrätter och trauman m.m. Eventuellt kan det då vara tal om att boka in några privata sessions.
 
 
Priset för denna halvdag är endast 495kr!
 
Följande datum gäller för denna första workshop i samma tema som kommande kurser.a
Önskar Dig varmt välkommen 🙏🏾❤️
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kontakt

Om du undrar över något så finner du mig här:

+46733946734

bottom of page