top of page

ARBETSGIVARE!

Dina Anställdas Hälsa 

Med dagens allehanda problem och utmaningar är det extra viktigt att dina anställda mår hyggligt på Er arbetsplats.  Du Arbetsgivare är självklart mån om dem, får gärna kontakta mig som en Samtalscoach och Psykosyntes Terapeut, för individuella samtal i de som känner ett behov få prata av sig med en utomstående gällande sina funderingar utmaningar och problem, som finns i alla våras liv.   


Hör av dig så lägger vi upp en plan på hur det kan se ut för Er!


Välkommen 🌈


Pris: Offereras efter överrenskommet upplägg. 

Bra arbetsplats, god företagskultur,  Trivsel på jobbet, Inspirerande arbetsplats, utvecklande arbete
Psychologist Session, terap för anställda, företagscoach, företagsterapi, Mentalt stöd på arbetsplatsen,

ANSTÄLLDA!

Personalen - Företags Styrka 

1. Var transparent!

Viktigt för att behålla glädjen hos de anställda är transparens. Såklart är pengar och förmåner viktiga men dina medarbetare vill veta hur det står till med företaget och känna sig inkluderade. Ge kontinuerlig information där du ärligt berättar om vad som händer, även om inget hänt, så långtgående du kan.

2. Work-life-balance är viktigt


De bästa arbetsgivarna skapar ett arbetsklimat där de anställda trivs på jobbet, och där jobbet får lov att vara en del av ett i övrigt rikt liv.

3. Uppmuntra fikapausen

Skapa platser där medarbetarna kan mötas, prata och dela med sig av idéer. Att uppmuntra avslappnade fikapauser kan i slutänden ge mycket tillbaka i form av innovation och kreativitet.

4. Visa på karriärsmöjligheter på ditt företag

Se till att dina anställda känner att de kan utvecklas och ta nästa steg i sin karriär inom ditt företag. Det kan vara genom att genomgående upplysa om möjligheter till utbildningar eller tydliga vägar att klättra i karriären.

5. Uppmärksamma och belöna medarbetare

Att nå mål och få erkännanden motiverar de flesta. Om de tar på sig utmaningar, visa att du sett det. Det kan vara så enkelt som en blomma, eller ett uppmärksammande beröm i korridoren.

6. Hjälp din personal att hålla sig i form

En glad, trygg och frisk personal är förstås en stor personlig vinst för den enskilde och stämningen på företaget. Och allt fler arbetsgivare har märkt att det lönar sig också för företaget att sänka sjukkostnader genom att stötta de anställda till en god hälsa genom exempelvis friskvårdsförmåner eller träningsmöjligheter.

7. Erbjud extra löneförmåner

När det kommer till förmåner utöver lönen uppskattas ofta att arbetsgivaren tanker på det där lilla extra, utöver de vanliga traditionella förmånerna. Kanske ett medlemskap på ett bättre gym eller dagliga luncher är det som gör att din personal stannar kvar?

8. Minska på mejl och möten

En fullproppad mejlkorg slösar tid och minskar produktiviteten. Samma gäller onödig mötestid. Ha tydliga mål för varje mejl och möte så skapar du mer tid för dina anställda att göra sitt jobb och minskar stressnivån.

9. Håll kontakten

Ta chansen att regelbundet samtala med dina medarbetare en och en, över en kopp kaffe. Eller bjud ut arbetsgruppen på lunch ibland, utan tydlig agenda. Chanser att småprata ger möjligheten för dig att fånga upp problem eller möjligheter på ett tidigt stadium och förbättrar er relation.

10. Gör en undersökning varje år

Missa inte den årliga

medarbetarundersökningen, även om ditt företag är mindre. När du mäter sådant som nöjdhet och vilja att rekommendera ditt företag till andra har du tydliga siffror på vad du kan förbättra och följa upp nästa år.

bottom of page