top of page

GRUPPSESSIONS

Gruppsession. Terapi i grupp. Terapi tillsammans

Välkommen till vår Transformationskurs – Bli starkare i den du är!

Välkommen till en helg fylld med insikt, utveckling och fördjupning. Denna kurs är en unik möjlighet att hänge dig åt din personliga tillväxt och välmående, med en djup förståelse för samspelet mellan det mentala och fysiska. Här skapar vi en inkluderande gemenskap där du kan vara dig själv, öppna upp och växa tillsammans med andra.

Helgen i korthet:

Vi börjar med att sätta tonen med några minuters meditation för att centrera oss. Filter och bekväma platser finns för den som önskar ett extra krypin. Denna intensiva kurs äger rum under en helg för att passa även de mest hektiska scheman. Att ta två helger i rad är sällan möjligt, och vi vill ge dig den bästa chansen till fördjupning.

Innehållet:

Vi utforskar och bearbetar en rad ämnen som inkluderar självreflektion, självkärlek, kommunikation och personlig utveckling. Genom guidade övningar och djupgående diskussioner kommer du lära dig verktyg som hjälper dig växa och må bättre.

Energibalans:

Det är viktigt att vi tar hand om vår kropp och hjärna. Vi inkluderar korta pauser för att uppladda med en kopp kaffe, te eller en bit choklad. Lunchpausen ger dig möjlighet att njuta av närliggande restauranger eller använda vår mikrovågsugn för dina egna matlådor.

 

Din trygghet och integritet:

Din resa är personlig, och vi uppmuntrar dig att dela dina tankar och frågor. Denna gemenskap är för att stötta varandra. Om något känns för privat för gruppen, finns möjligheten till privata sessioner.

Efter kursen:

Denna kurs är starten på en långsiktig förändring. Vi ger dig de verktyg du behöver för att fortsätta utvecklas. Genom vår FB-grupp håller vi kontakten, delar tankar och främjar ömsesidig stöd.

Praktiska detaljer:

Kursen pågår under en helg, 20+ timmar totalt inklusive pauser och måltider. Start kl. 08:00 på både lördag och söndag. Vi skapar en trygg miljö där sidospår är välkomna och vi anpassar oss utefter dina behov.

Vårt mål:

Denna kurs har ett tydligt mål – att hjälpa dig få ordning på ditt energiflöde, läka gamla sår och begränsningar och forma den du vill vara. Vi är övertygade om att när du mår bra, blir du en stark länk i det stora kollektivet.

Anmäl dig nu och investera i dig själv för en ljusare framtid.

 

Priset är 4995 kr inklusive fika och tillbehör!

Hoppas du kan någon av helgerna:

20-21/4

27-28/4

4-5/5

11-12/5

18-19/5

Plats:

Kopparmöllegatan 24

254 42 Helsingborg

Anmälan görs till ptpetersoderling@gmail.com

eller +46733946734

Välkommen till vår gemenskap och till att bli den starkaste versionen av dig själv!

bottom of page