top of page

GRUPPSESSIONS

Är du en av alla dem som funkar bättre i grupp än att köra solo? Som inte tror på ”Ensam är stark”?

Lära från andras erfarenheter i livet och få dela dina med -och motgångar i livet med andra för att både hjälpa och få egen hjälp med dina utmaningar.


Jag har förutom enskilda terapi sessions även nu samtalssessions för mindre grupper. Typ 4-6 personer där vi träffas och börjar nysta i livet tillsammans. 

Tjänster: Text
Supportive Friend
Tjänster: Välkommen
url.jpg

Är du redo för en förändring?

GRUPP SESSIONS 

Är du en av alla dem som funkar bättre i grupp än att köra solo? Som inte tror på ”Ensam är stark”?

Lära från andras erfarenheter i livet och få dela dina med -och motgångar i livet med andra för att både hjälpa och få egen hjälp med dina utmaningar.

Jag har förutom enskilda terapi sessions även nu samtalssessions för mindre grupper. Typ 4-6 personer där vi träffas och börjar nysta i livet tillsammans. 


Är du redo för en förändring?

Känner du att jag pratar till Dig så är du hjärtligt välkommen att höra av dig och kanske har du en god vän som du gärna vill ta med som också är i behov att få stöttning coachning och utveckling framåt i livet.

Obs -  Jag har en katt och ibland en stor Labrador så om du är pälsdjursallergiker så ta histamin innan du kommer

Jag tänker mig att vi håller på i ca 4h förutom paus och lunch som jag lagar till er efter ca 2h sen fortsätter vi igen. Meddela vid anmälan om du har några allergier och dylikt. 

Jag kommer ge er hemläxor ska göras ;) Vi har en FB-grupp bara för er som gått kursen hos mig där ni kan utbyta erfarenheter även med andra och ibland

 kommer jag med glada tillrop.

Det som jag kommer lyfta fram är Mitt sätt att se på saker och ting och absolut inte den enda sanning som existerar. Jag kommer så klart uttrycka mig utifrån mina kunskaper erfarenheter insikter och det jag fångar upp i energiflödet från en var. Om något inte landar som en hel sanning inom dig, speciellt efter avslutade sessions när det fått sjunka in och bearbetats så tittar vi direkt på det igen och hittar lösningar när vi ses nästa gång. Tillsammans ska vi reda ut och öka Din kvalitet i livet vad det än må vara. 

Syfte: Lära från varandra och utbyta erfarenheter tillsammans med mina kunskaper om hur psyke och hjärna fungerar med det främsta målet att börja eller fortsätta läkningen inombords. Få ordningen på Ditt energiflöde. 

Dynamiken och energin som alltid skapas i grupp hjälper till för att nå fina resultat i det som vi kommer avhandla. Frågor som uppstår under kursen lyfter du upp under pågående sessions istället för att ta dem med mig avsides under något break som vi har då vi försöker undvika ge någon särbehandling. Då är det bättre vi bokar in privat sessions för dig om du känner att vissa delar är för privata för att lyfta och ventilera med oss andra i gruppen. 

Kursens upplägg:

Längd ca 16-18 ex paus och lunch

2 helger i rad, lördag och söndag med start den 1/10 och 2/10 kl 10:00 - 16.00 varje dag och nästa träff blir helgen efter 8/10 och 9/10. Startar kl 10:00 och slutar kl 16:00 varje dag

Dessa riktlinjer kommer vi hålla oss till men som alltid när man arbetar med människor så uppstår det alltid det oförutsedda vilket också är spännande och tar oss framåt. Alla sidospår är välkomna. De har kommit upp till ytan pga att vi behöver jobba oss igenom dem. Det ska man alltid ställa sig ödmjuk inför och inte slaviskt följa allt strikt punktvis. Vi människor är så mycket mer komplexa än så. Hos mig ges du utrymma utanför dina egna ramar. Dock kan det vara att vi skjuter på visa frågor till kommande gånger om de berör just det temat mer. 

Vi kommer börja med en kort guidad meditation för att komma ned lite i varv och eventuellt lindra lite på en inneboende nervositet inför kursen och daglig stress. 

Första session:

Barndomssåren påverkar oss alltid som gör att vi sitter fast i mönster. De styrs medvetet eller undermedvetet av rädslor. De ska vi hitta och påbörja bearbetning av. 

Många gånger har vi blivit felgjorda av en eller båda föräldrarna. Det ligger kvar inom oss och har format hur vi är idag, speciellt i relationer till andra människor. Kärleks vänskaps och- eller arbete. Självklart kan det även vara från någon annan nära relation under de första åren men ofta kommer det något från primära vårdtagare. Förhoppningsvis ej gjort mot oss med ovett och vilje. Även våra "banemän" sitter med sina sår. Det är här vi kan ”backa” tiden för att läka från den sårade energin. Jag jobbar med energin från den tiden och för dig via vissa övningar närmare en förståelse och acceptans av vad som var och vad som är.

Andra session:

Vi fortsätter med djupare bearbetning av det som uppkom under vår första session och bygger vidare att försöka acceptera det vi genomgått. Ser djupare in i just ditt sår och vilken typ som är dominerande inom dig. Vilken mask är det du gömmer dig bakom som du skapat från barndomen.

Avvisning

Övergivenhet

Förödmjukelse

Svek

Orättvis

Vissa har en del av allting och därmed också de försvar som skapats i dem.

Vi arbetar med övningar där vi tar fokus från såret som andra skapat inom oss för att bearbeta smärtan så vi lever ett friare tryggare liv. Det tar lite tid att läka när man väl börjar lyfta upp dyngan till ytan men tillsammans med mig går Du alltid starkare vidare i livet !

Tredje session: 

Relationer. Förutom den till oss själv så hur är vi egentligen i andra relationer? Den vi har med vänner? Desto längre bort från kärnan inom oss ju enklare gömma sig bakom en fasad så hur är vi i en nära kärleks relation? Hur har vårt sexliv speglat såren vi bär inom oss? Det är en stor del av oss. Och har man det inte så är en stor del av en kärleksrelation avstängd. Varför ? ? Vi människor behöver den närheten och det är inget fel att vilja ha bekräftelse från vår partner när vi delar en kärleksrelation.

Fjärde session:


Egentligen den som följer oss livet ut, dvs relationer. Relation med oss själv och omvärlden. Klarar vi av att ha en närmare relation? Är vi så pass starka att ingen ska fylla tomrummet inom oss? Är vi trots flockdjuret inom oss så pass redo hela och starka att vi klarar en relation där vi inte blöder ned vår respektive med sår Hen inte orsakat oss? Förstår vi att Ingen är vår andra halva och ska heller inte så vara. Är du halv som människa är inte förutsättningar för en lyckad relation stora. 

Vad är dina erfarenheter och nu efter 12 timmars sessions tillsammans vad kommer du ändra på i nuvarande relation, och vad kommer du ta med dig livet till nästa relation? En djupdykning och ett bestämt löfte till Dig själv att aldrig kompromissa bort dig själv, vad som än händer. Ingen kärleksrelation är värd Din hälsa. 

Pris: 3200 :- Ink Lunch 

Tjänster: Om
bottom of page