top of page

Tips och råd efter en separation !Sluta söka information om ditt X på alla sätt och vis. Inse att hens vänner är just hens, och du är inte intressant för dem så försök inte blanda dig med dem. Det blir alldeles för uppenbart samt att du växer inte som människa heller genom att bla försöka spendera tid med dina forna ”vänner”.


Hur du än vänder och vrider på det så kan ingen information du får ut av någon gällande ditt X gynna dig samt hämndbegär och skadeglädje stagnerar din egen utveckling. Visst, skönt för stunden men tror mig, det för inte Dig framåt på rätt sätt.   


Vad du än ser hen göra numera i livet efter er så skadar det bara dig. Hen har valt en annan partner och det får du tyvärr hacka i dig utan att snoka efter några som helst ingångar i hur hen väljer gå vidare i sitt liv. För det är just det. Hens liv, ett liv som hen valde bort dig ifrån. Vad du än gör och hur ont det än gör, så är det fakta.


Varje dag som går som du aktivt väljer ett levnadsmönster som ger dig ett egenvärde utan att vara andra till lags, är också ett steg i rätt riktning mot läkning. Läkning och hitta dig själv. När det sker är livet mycket enklare


Behöver du betala med din energi för att skaffa vänner så behöver du ha mer på ditt konto i form av självkänsla och trygghet. Då är resten gratis. Att dras till andra emotionellt skadade människor kommer inte föra din utveckling framåt, tvärtom. Det funkar inte och är heller inte rätt att blöda ned någon annan. Det funkar heller inte vara en svag individ som låter sig bli emotionellt våldtagen. Vi behöver vår kraft och stå i den. Då tar ingen oss för givet eller kör över oss.

Vi är inte ett hot mot andra, däremot besitter vi en inre styrka som endast de på samma nivå klarar av och förtjänar umgås med.


Våga stå i Ditt ljus och Din styrka!

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page