top of page

Manlig Psykisk (O)Hälsa!

Hej killar, gubbar, pågar, snubbar och bröder!


Det är dags att vi vågar lätta på det inre och tala om vad som trycker, rycker och sliter emotionellt i oss. Vi kan vara manliga utan att förlora ansikte bara för att vi vågar öppna upp och prata känslor på ett djupare plan. Det är hög tid att vi bryter tystnaden!

Du/ni är varmt välkomna att boka sessioner hos mig. Att bära den här bördan ensam är tungt. Vi är inte ensamma med att må skit periodvis, och vi behöver inte hålla skenet uppe hela tiden som om vi skulle förlora vår "manlighet" när vi erkänner den inre stressen vi lever med. Nu vänder vi på skiten som drabbar oss alla ibland och ser till att jobba framåt.


Fundera inte, hör av dig istället så tar vi första steget mot en bättre framtid! Tiden tickar på, och vi förtjänar att må bra fram till den dagen vi står i rampljuset för sista gången. Vår död är oundviklig, men det betyder inte att vi ska ge upp.


Vi män förväntas ofta hantera känslomässiga utmaningar med en större styrka än kvinnor. Samtidigt ska vi vara i kontakt med våra känslor, men om vi visar dem för mycket anses vi vara feminina och svaga. Vad är det för förlegat synsätt på den moderna mannen?


Killar mår dåligt idag. De har sämre betyg i skolan än tjejer, och kvinnor dras genetiskt till män som är starka och trygga för att säkra en avkomma. Kvinnor kommer att ha färre män att välja mellan, vilket leder till fler singelmän utan kvinna eller barn. Detta kan förvärra mannens psykiska ohälsa och leda till destruktivt beteende som missbruk, våld och självmord.


Jag ber dig, broder, att du bokar samtals-sessioner hos mig innan du hamnar för djupt i mörkret. Jag är en erfaren psykosyntes terapeut, en behandlingsform som ofta kan vara snabbare än traditionell KBT. Jag använder självklart även KBT i min terapi.Boka mig via BokaDirekt eller via mail/sms som du hittar på min hemsida.

❤️

Peter Söderling

Hashtaggar:
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page