top of page

En Relation är bara så bra som Sexet.

Vi kan göra en lista över vad som får och håller ihop två personer. Vi kan prata om kompatibilitet och delade ambitioner och mål, men om en viss sexuell kemi inte finns där kan ingenting i världen kompensera för det. Men om vi väljer att inte ha sex kan ett par självklart fortfarande ha en djup kärleksfull relation.

Det finns en anledning till varför sex är viktigt för par. Med fysisk kontakt kan vi få större inblick i vår undermedvetna koppling till vår partner.


Vi upplever alla intimitet på olika sätt, men alla längtar efter relationer som tillgodoser våra nuvarande mentala, andliga och emotionella tillstånd. Denna längtan efter intimitet binder oss samman.

Oavsett religiös tro går det inte att ignorera den kulturella och historiska betydelsen av sex mellan älskande. Det används för att befinna sig i en förening, uppnå andlig upplysning eller till och med öppna det tredje ögat genom kundalini-uppvaknande. Sex är en viktig beståndsdel för vår kärlek.


Så vad händer när sexet inte är bra?

Det första vi måste göra är att vara ärliga mot oss själva, vi måste vara ärliga om varför sexet inte motsvarar förväntningarna. Är vi mentalt eller emotionellt frånvarande från vår älskare? Finns det brist på totalt förtroende? Hämmar osäkerheter, från en eller båda av oss, vår öppenhet för upplevelsen? Har vi fastställa roller inom relationen ännu?


Alla dessa frågor är nödvändiga för att upptäcka varför sexet inte motsvarar förväntningarna och vad det betyder för relationen. Jag tror att det bästa sexet och de bästa relationerna är väldigt sammanlänkade. Fantastiskt sex - själsdykning, erotiskt, ögonkontakt, sprudlande exalterande sex - kan inte upplevas med någon vi bara träffar utan att ha kontakt med själ och hjärta samtidigt. Den här typen av sex kan bara hända när vi har vågat överlämna oss till varandra.


Men vad betyder det?

Att överlämna sig till varandra är en ömsesidig utbyte av energi - det betyder att vi öppnar oss helt för varandra. Det betyder att vi litar på den andra personen med de djupaste delarna av oss själva som vi inte alltid avslöjar för andra. Det handlar inte om att vara undergiven, det handlar om att välja att släppa våra försvar och murar. Det innebär också en vilja att diskutera och acceptera rollerna inom en relation. Varje förhållande har specifika styrkor, enligt den gudomligt kvinnliga eller det maskulina. Vi kan vara yin till den andra personens yang.


När vi kämpar mot denna balans och försöker göra allt på egen hand eller ignorera den andres styrka kommer vi att känna en konstant spänning mellan oss. En känsla av olust kommer också att översättas på sovrummet. Om vi inte har överlämnat oss helt till varandra utanför sovrummet finns det inget sätt att göra det mellan lakanen. Bekräftelse bara via könet har ingenting med en djupare kontakt mellan paret.


Sex är ett barometer för relationen.

Kanske är sex inte allt, men det är väldigt mycket. Intimitet är viktigt eftersom den förbinder två personer, sex etablerar roten till ett partnerskap. - Det är där vi öppet och villigt överlämnar oss till vår älskare, vi låter dem komma inom i vårt utrymme och i våra kroppar, vilket låter våra energier mötas och växa tillsammans. Det är det närmaste vi kan komma en annan person.


Ibland när vi känner den fria känslan av att bara klicka med någon, är det för att vi känner en naturlig ömsesidig överlämning av hur våra själar smälter ihop tillsammans. När sexet är fantastiskt betyder det att vi redan har överlämnat oss öppet åt varandra. Vi litar på varandra och känner oss tillräckligt bekväma med att låta någon se oss på sätt som ingen annan gör (Även när lamporna är tända).


Om vi ständigt känner behov av att ha sex i ett nedsläckt mörkt sovrum så måste vi ifrågasätta relationens djup. Om vi inte kan avslöja våra kroppar för vår älskare finns det ingen möjlighet att blotta våra själar för dem. Sättet vi talar om vår relation är en aspekt som inte lätt kan förändras. Vi försöker olika sexuella positioner eller försöker experimentera och hitta fler sätt att öppna upp, men många gånger känns det bara påtvingat.

Orsaken till varför vissa par har fantastiskt sex beror på kemin, vilket ofta förbises. Vad detta ord verkligen syftar på är den outgrundliga magnetiska attraktionen mellan två själar. Det handlar inte bara om fysisk attraktion, utan något djupare. När vi har en hög frekvens och kemi med någon är stor har vi också en djupare koppling, vilket resulterar i en bättre och hälsosammare relation utanför sovrummet.


Kärlek handlar om koppling.

Det handlar om att släppa in och bli inbjuden till en annans själ. Det handlar om att välja att överlämna sig i denna förening, attraktionen och kärleken i allmänhet.

En djup sexuellt romantisk koppling kommer från förmågan att kommunicera om de oklara vridna snurriga och mörka aspekterna av våra själar. Det är vetskapen om att oavsett vad vi gör eller hur vi ser ut kommer vår partner fortfarande att acceptera och älska oss. När vi känner oss älskade och accepterade känner vi också oss önskade. Våra älskare får oss att känna att de är oemotståndliga för oss.

Det sanna testet på hur bra en relation kommer att vara är hur hett den brinner i sovrummet. För det råder inget tvivel om att om sexet är fantastiskt kommer också relationen att vara det.Detta är mina ord som en man med nära kontakt med min feminina energi. Det finns så klart en hel uppsjö med olika aspekter i ämnet.
42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page